Прокупачки Музеј у Београду
29. јуна 2017.
Вишња је бренд Општине Прокупље
3. јула 2017.
Прикажи све

Општина Прокупље наградила талентоване ученике


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

opstina%20prokuplje

Са циљем подстицања образовања и усавршавања надарених ученика и студената у општини Прокупље,председник Општине Прокупље  Александар Симоновић, донео је одлуку да се 22 ученика награде новчано.

Укаупан износ новачаних средстава је 456. хиљада динара и он ће бити додељен ученицима који су на Републичким такмичењима освојили нека од прва три места.
 
 
Носиоци првих награда добиће по 25. хиљада динара,другопласирани 20,а трећепласирани 15. хиљада динара. Награђени трећом наградом у екипном пласману од Општине Прокупље ће добити 22. хиљаде,а један учесник Међународног такмичења 25. хиљада динара.
 
Ову одлуку,председник Симоновић је донео након препоруке Комисије за доделу новчаних средстава за подстицање образовања и усавршавања надарених ученика и студената Општине Прокупље,чији је председник Дејан Давидовић.
Сви награђени треба да дођу у Општину Прокупље у канцеларију 38. како би потписали уговор,после чега ће им новац бити уплаћен.
 
Величина слова: