Дружење рукометних ветерана
14. јула 2017.
Слободна 72 места
17. јула 2017.
Прикажи све

Отворена бесплатна интернет зона


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

drvo%2011

 Министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић ,  данас је  у  Прокупљу свечано пустио у рад  „ вај-фај дрво“ ,које је Општина Прокупље добила   као награду у оквиру акције „Узми рачун и победи“.

drvo1 drvo2

 Општина  Прокупље једна је од  12 општина у Србији  чији су грађани послали највише фискалних рачуна у овој акцији и на тај начин дали велики допринос у сузбијању сиве економије. 
Свечаном отварању бесплатне интернет зоне  у парку  на Тргу топличких јунака  ,присуствовао је председник Општине Прокупље Александар Симоновић, начелник Топличког управног округа Небојша Вукадиновић,чланови Општинског већа,представници НАЛЕД-а и компаније „Телеком „ који су партнери   на  овом државном пројекту.
drvo3 drvo4
 -Част ми је што данас овде,испред  споменика Топличким  јунацима   у крају који је познат по јунаштву,али и по археолошким налазиштима,спајамо   историјске и модерне вредности. То је једна веома значајна симболика и надам се да ће ово  вај-фај дрво  служити грађанима Прокупља  који су   били ревносни у овој акцији и допринели подизању свести о значају сузбијања сиве економије,рекао је министар Ружић.
drvo55
 Он је овом приликом истакао да  је преко 85 милиона фискалних рачуна  послато у оквиру ове наградне игре ,управо показатељ да су грађани спремни  да изразе своју лојалност у увођењу реда  у држави.  
Председник Општине Прокупље Александар Симоновић ,захвалио се,пре свега Министарству државне управе и локалне самоуправе  и садашњем  министру Бранку Ружићу,досадашњој министарки  а садашњој премијерки Ани Брнабић, НАЛЕД-у и Телекому на  веома успешном пројекту  који је грађанима донео   ову награду. 
drvo5
 
 
 
 
 
            
Величина слова: