Удружење обележило своју славу
6. маја 2016.
Вечерас почиње Фестивал кратког филма
10. маја 2016.
Прикажи све

Планиране многобројне активности


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 crveni%20krst%20pk

Недеља Црвеног крста обележава се од 8. до 15.маја. Тим поводом Општинска организација Црвеног крста Прокупља планирала је многобројне активности.

Волонтери и омладина Црвеног крста у основним и средњим школама одржаће  предавања,а биће додељене и награде најбољим ученицима који су учествовали на конкурсу на тему Крв живот значи.

У уторак,10.маја са почетком у 11 часова у ОШ Ратко Павловић-Ћићко одржаће се квиз у којем ученици прокупачких основних школа  треба да покажу знање на тему Шта знаш о здрављу и Шта знаш о Црвеном крсту.

Представници локалне самоуправе у четвртак,12. маја приређују пријем за сараднике  Црвеног крста,а пријем волонтера биће организован у просторијама Општинске организације Црвеног крста Прокупља.

Током трајања Недеље Црвеног крста свим новорођеним бебама рођеним у периоду од 8. до 15. маја биће уручени поклони.

Волонтери и сарадници ове хуманитарне организације планирали су и дружење са корисницима Дома за смештај и негу старих лица,као и посете појединим породицама у сеоским срединама.

Величина слова: