У Прокупљу обележен Дан примирја
11. новембра 2016.
Јубилеј Удружења одгајивача голубова
14. новембра 2016.
Прикажи све

Почели радови на санацији путева


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

sp1

 На основу Одлуке Општинског  штаба за ванредне ситуације,данас су започети радови на санацији путева,који су страдали током последњег изливања бујичних потока и сеоских река на територији општине Прокупље .

sp4 sp2

У току су радови  на путном правцу Доња Речица- Меровац,преко Белогоаш,који је због изливања потока готово уништен,а очекују се и радови на санацији путног правца код Новог Села код Џигоља. Наредне недеље радиће се и остали сеоски путеви који су пропали. Новац за ове радове издвојен је из буџетске резерве која се користи у ванредним ситуацијама.
– Циљ нам је да омогућимо мештанима ових села да нормало функционишу и да се инфраструктура врати у првобитно стање. Радови се изводе убрзаним темпом и задовољни смо оним што је до сада урађено- казао је Симоновић,који је јутрос обишао Доњу Речицу и радове.
sp3
Након санације овог и пута ка Новом Селу кренуће се и са поправкама других,али интензитет радова зависи од временских услова.
Величина слова: