Evergrin veče u sredu u bioskopu
19. oktobra 2015.
Za bolju zaštitu arhivske građe
21. oktobra 2015.
Prikaži sve

Počeli radovi u školi Tatko


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Tatko%20krov%201 Tatko%20krov%202

U Osnovnoj školi „Nikodije Stojanović Tatko“ odvijaju se radovi na izgradnji kosog krova iznad sale za fizičko vaspitanje,kao i tople veze između toaleta sa školskom zgradom.

Za ove radove sredstva u vrednosti od 2.850.000 dinara obezbedila je Opština Prokuplje u okviru akcije uređenja gradskih i seoskih škola.

– Završetkom ovih radova u našoj školi biće poboljšani uslovi za rad i za decu i za nastavnike. Izdvajanjem sredstava Opština Prokuplje nam je omogućila da rešimo višegodišnji problem naše škole,koja je najstarija u gradu i kao spomenik kulture je pod zaštitom države. Izgradnjom kosog krova nad salom za fizičko vaspitanje sprečićemo prokišnjavanje. Pored toga,radiće se i na saniranju zidova od vlage u učionicama,koji su u lošem stanju upravo zbog stalnog prokišnjavanja,istakla je direktorka škole „Tatko“ Ljiljana Subotić.

Završetkom radova na kosom krovu biće povezane školske zgrade sa toaletima,koji su do sada bili izdvojeni,pa će to obezbediti njihovu potpunu funkcionalnost.

– Pored velike zahvalnosti koju dugujemo lokalnoj samoupravi,moram da pomenem i Javno preduzeće za urbanizam i uređenje Opštine Prokuplje,čiji su stručnjaci izradili projekte,naglasila je Subotić i dodala da će sutra početi radovi na dogradnji stepeništa i adaptaciji levog bloka gornje školske zgrade.    

Veličina slova: