Изложен велики асортриман производа
30. јуна 2017.
Уловљен сом капиталац у Топлици
4. јула 2017.
Прикажи све

Почело асфалтирање магистралног пута кроз Прокупље


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

put2

 На делу магистралног пута кроз Прокупље,на самом улазу у град,на деоници од „Прогас пумпе“ до семафора почели су радови на асфалтирању. Радове изводи Предузеће за путеве Ниш.

 Општина Прокупље је уложила огромне напоре,како би започела реконструкција овог путног правца,који је у изузетно лошем стању,а који представља жилу куцавицу саобраћајне инфраструктуре нашег града. Ово је веома значајна инвестиција за цело Прокупље,али  за све оне који пролазе кроз наш град.  Завршетком радова на овом делу магистралног пута повећаће се  степен безбедности саобраћаја,поготову ако се има у виду да  ова саобраћајница пролази поред највеће основне школе на нашем подручју.   

put3

 

Током радова,који су започели,биће измењен режим вожње,а саобраћај ће се за време радова  одвијати наизменичним пропуштањем. Из локалне самоуправе моле све учеснике саобраћаја за стрпљење и да поштују саобраћајне прописе и прилагоде кретање условима на путу. 

put%20asfalt

 

Величина слова: