Прокупачка библиотека обележила славу
26. маја 2017.
Бициклом до Норвешке
30. маја 2017.
Прикажи све

Почео упис за курсеве страних језика


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 koc

У Културно- образовном центру „Топлица“ у Прокупљу,почео је упис за курсеве страних језика. Заинтересовани кандидати могу уписати енглески,француски и немачки језик,а предавач је професор страних језика Страхиња Арсић. Групе ће бити формиране од четири до 10 кандидата,а биће организована и индивидуална настава. Цене похађања курсева прилагођене су економским условима наше средине.


Курс страних језика садржи 40 школских часова. Цена комплетног курса за групну наставу је 15.000 динара,а за индивидуалну износи 20.000 динара. Настава ће се одвијати два пута недељно у два везана часа. Заинтересовани кандидати часове могу платити у више рата,истакла је директор Културно-образовног центра „Топлица“ Љиљана Красић.

 По завршетку курса полаже се тест,односно проверава стечено знање и добија одговарајући сертификат,а реч је о курсевима од А1 до Ц1 нивоа.

Директорка Красић наглашава да је у овој установи истовремено у току и упис у плесне школе „ Стар“ и „Феникс“,с тим што је прва  специјализована за класичне,а друга за хип-хоп плесове.

У овој установи организована је и обука за стручно оспособљавање лица за различита занимања,првенствено занатска. Тренутно су најтраженија она која се тичу пружања здравствених и личних услуга,али и машинства и грађевинарства.

Заинтересовани кандидати се могу уписати сваког радног дана од 7 часова  и 30 минута  до 15 часова и 30 минута у Културно-образовном центру,у  Кнез Михајловој број 55. За све додатне информације кандидати се могу јавити на телефон 027/ 321-113.

 

Величина слова: