Прокупачко шеталиште најлепша улица на свету
17. јуна 2016.
Нови простор за Архив
21. јуна 2016.
Прикажи све

Почиње Културно лето у Прокупљу


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Овогодишње Културно лето у организацији прокупачког Дома културе почиње вечерас у 19 часова у холу биоскопа Топлица манифестацијом „Дани европског филма“.

Програм који ће садржати песме великог певача народне музике,композитора и песника Томе Здравковића,у извођењу прокупачких уметника,биће одржан у уторак 21. јуна у 19 часова и 30 минута.

Дани европског филма настављају се у оквиру ове манифестације у холу биоскопа 22, 23. и 24. јуна у 19 часова. Ове године манифестација „Дани вишње“ најављена је за 24. и 25. јун.

„Корак у боји“,који је годинама уназад изазивао одушевљење наших суграђана,где су заједно са прокупачким сликарима учествовали у уличном осликавању и ове године биће одржан 24. јуна у 10 часова. Програм Културног лета трајаће до половине јула и биће испуњен разноврсним садржајима.

Наше суграђане,али и све оне случајне или намерне госте нашег града очекује гостујућа представа „Др Фелер“,али и домаћа „Мајстор и Маргарита“ чија се глумачка екипа већ доказала на недавно одржаном фестивалу у Лебану,освојивши једну од важних и великих награда.

Према речима организатора,ни ове године неће изостати књижевне вечери које је припремило Књижевно друштво „Раде Драинац“,али и Књижевна омладина Прокупља.

Вече градских песама и романси,бројне изложбе дечијих ликовних радова,али и професионалних уметника,затим вече француских шансона,хуманитарни концерти и ликовна колонија у манастиру Св. Ђорђа у Ајдановцу,јесу садржаји који ће учинити да ово лето у Прокупљу буде богатије у сваком смислу те речи. 

KULTURNO%20LETO

Величина слова: