Завршени жетвени радови
26. јула 2016.
Завршена вакцинација крупне стоке
28. јула 2016.
Прикажи све

Почиње школа пливања и ватерпола


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

vaterpolo-1

Први час бесплатне школице ватерпола и пливања,коју овог лета по прив пут организује Општина Прокупље у сарадњи са Ватерполо савезом Србије,одржаће се на отвореном  градском базену у суботу 30. јула од 8 и 30 часова.

– Позивам све пријављане,али и заинтересоване дечаке и девојчице да нам се придруже у суботу на градском базену,као би учили пливање и по први пут у Прокупљу,ватерполо – упутила је позив већница за образовање,омладину и спорт  Општине Прокупље  Маја Ранђеловић и додала је да је за први час пожељно и присуство родитеља ради начелног договора са тренерима о начину рада и терминима за тренинге.

Слоганом  „Дођите да растемо заједно“ ,она позива децу да се у што већем броју узму учешће у овим активностима и да наредна четири месеца проведу дружећи се са својим вршњацима и бавећи се спортском ,како би допринели свом правилном развоју. 

 

 

 

 

 

 

 

Величина слова: