Тенисерке из целог света у Прокупљу
13. јула 2016.
Неопходна заштита воћњака
15. јула 2016.
Прикажи све

Почињу славске свечаности


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Славске свечаности поводом прославе градске славе Свети Прокопије почињу данас у 18  часова Шаховским турниром ,који ће у центру града окупити младе шахисте Прокупља.     

Након спортског програма,у Народном музеју Топлице у 20 часова  биће одржана Поетска певаоница „Лепота жица“ у којој учествују Урош Дојчиновић и Срђан Живковић.

Свечаности се настављају сутра у 20 сати у порти цркве Св Прокопије где ће се на књижевној вечери представити песници и књижевници из Лесковца и Прокупља. За исти дан предвижен је и богат спортски програм на спортским теренима у граду и крај базена.

На данашњем састанку Организационог одбора   за обележавање градске славе    разматрани су предлози за доделу  Плакете и похвалница Свети Прокопије.

За доделу овог престижног признања  предложено је 14 кандидата,који су  према мишљењу грађана,представника установа,удружења или организација,остварили изузетне резултате  у раду и стваралаштву у протеклој години.

Чланови Организационог одбора  закључили су да се одлука о додели Плакете и похвалница Свети Прокопије донесе на наредном сасаатнку,након разматрања пристиглих предлога и достављених образложења о кандидатима.  

organizacioni%20slava

 
Величина слова: