Нема места у азилу за псе
25. маја 2016.
Пшеница и јечам у добром стању
27. маја 2016.
Прикажи све

Помоћ манастиру Хиландар


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Hilandar%201

Привредници општине Прокупље упутили су дарове братству манастира Хиландар на Светој гори,које је уручио Немања Симић, парох Цркве светих архангела Михаила и Гаврила из Конџеља код Прокупља. Он је са члановима Црквеног одбора недавно боравио на Светој гори. Током посете доделио је игуману манастира Хиландар Методији извесне количине меда и прехрамбених производа.

– Захвалио бих се члановима Удружења пчелара Јастребац који су поклонили мед братству манастира Хиландар. Власник фирме Boki food из Доње Топонице Дејан Јоксимовић даровао је велику количину својих производа. Парох Симић се захвалио дародавцима који су својим хуманим чином показали да воле и поштују српске светиње.

– Добро је позната судбина нашег манастира на Светој гори у последњих неколико година и због тога смо се определили да пошаљемо одређене количине меда нашем православном манастиру,истакао је председник Удружења пчелара Јастребац Иван Ђорђевић,који је нагласио да су у реализацији овог хуманог геста имали свестрану помоћ старешинства Цркве Свети Прокопије и руководства Општине Прокупље.

 

Власник фирме “Boki food” Дејан Јоксимовић наглашава да је без дилеме,заједно са члановима своје породице,одмах и са великим задовољством прихватио позив Црквеног одбора Цркве светих архангела Михаила и Гаврила да дарује производе своје фирме манастиру Хиландар.    

Hilandar%202

Величина слова: