Школа здравог живота
8. маја 2015.
Да хуманост постане део живота
12. маја 2015.
Прикажи све

Помоћ поплављеним домаћинствима


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

kada1 kada2

Општина Прокупље данас је поплављеним домаћинствима поделила опрему за купатила,коју је обезбедио народни посланик др Дарко Лакетић. Из ове донације стигло је 40 када које су део контингента помоћи намењене поплављеним подручјима на територији Републике Србије.

– Општина Прокупље је ову донацију наменила домаћинствима која су претрпела највећу штету од поплава током ове и претходне године. Кренули смо од Липарске улице,затим ћемо обићи насеља Драгању и Малу Губу,Растовницу и Малу Плану,рекао је већник Милан Аранђеловић,задужен за социјална питања и образовање и истакао да ће локална самоуправа уложити напоре како би обезбедила што више помоћи за угрожене грађане.

– Овом приликом поручујемо становништву које је претрпело штету у поплавама да нису сами,да смо са њима и у најтежим тренуцима,као и у периоду опоравка,како би им помогли да у најкраћем року обнове оштећене објекте,рекао је Аранђеловић.

Донација поплављенима подељена је уз помоћ Црвеног крста Прокупље,који је направио селекцију и одредио приоритете. Секретар Црвеног крста Душица Динић је истакла да је од 56 поплављених домаћинстава помоћ додељена најугроженијима  и овом приликом захвалила породицама које су своју донацију уступиле у корист оних које су угроженије.

Величина слова: