Šansa za novo zaposlenje
9. marta 2017.
Prokupčani zainteresovani za francuski film
11. marta 2017.
Prikaži sve

Pomoćnik ministra posetio Dom učenika


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

dom%20ucenika%20poseta1

 Pomoćnik ministra za prosvetu i tehnološki razvoj Ljubiša Antonijević i narodni poslanik u Skupštini Srbije iz Toplice Darko Laketić posetili  su Dom učenika srednjih škola u Prokuplju. Nakon obilaska prostorija i sportskih terena oni su razgovarali sa radnicima i direktoricom ove ustanove Jelenom Vuković.

-Izuzetno sam zadovoljan uslovima i radom,kao i rezultatima koje srednjoškolci postižu u školama i na raznim takmičenjima. Ministarstvo prosvete je do sada,a to će raditi i u narednom periodu,uložilo  velika sredstva za poboljšanje učeničkog i studentskog standarda,izjavio je Antonijević.

dom%20ucenika%20poseta2 dom%20ucenika%20poseta3

Narodni poslanik Laketić ukazao je na veliki značaj ove ustanove iz razloga što je ona jedina u Topličkom okrugu.

– Pomoćnika ministra Antonijevića upoznali smo sa trenutnim aktivnostima i planovima za naredni period. Dom je kod  resornog ministarstva konkurisao za nove investicije koje će biti usmerene za vešeraj,biblioteku i dogradnju kuhinjskog prostora  gde nedostaju prostorije za obradu mesa,ribe i povrća,izjavila je direktorica Vuković i dodala da vaspitači i zaposleni u Domu čine velike napore da korisnici imaju što bolje uslove za školske i vannastavne aktivnosti.

 

Veličina slova: