Koncert pijanistkinje Marije Timotijević
4. jula 2014.
Deveti “ Toplički sabor višnjara“
8. jula 2014.
Prikaži sve

Popunjena mesta u Gimnaziji i Medicinskoj


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

gimnazija1 gimnazija2

Posle prvog upisnog kruga u prokupačkim srednjim  školama,Gimnaziji „Toplički heroji“ i medicinskoj „Dr Aleksa Savić“ popunjena su sva mesta.

U drugim dvema srednjim školama u našem gradu,poljoprivrednoj“Radoš Jovanović-Selja“ i tehničkoj „15. maj“ situacija je drugačija i u njima ima mesta za sve one koji se nisu upisali u prvom upisnom krugu. Oni liste želja popunjavaju u sredu 9.jula u Osnovnim školama,a upisuju se sutradan 10. jula od 7 do 15 časova.

-U poljoprivrednoj školi „Radoš Jovanović-Selja“ u četvorogodišnjim obrazovnim profilima,ima mesta za još 25 poljoprivrednih tehničara i 14 prehrambenih tehničara,istakao je sekretar ove škole Srđan Kostić i dodao da  u trogodišnjim zanimanjima ima još jedino slobodnih mesta za one koji se odluče da uče za pekare i to 22.

U tehničkoj školi „15.maj“ kažu da je ove godine u prvom upisnom krugu upisano više dece nego prošle godine. Ipak i pored toga ova škola nudi najveći broj slobodnih mesta i posle prvog upisnog kruga.

U trogodišnjim obrazovnim profilima,u odeljenju sa dva obrazovna profila,elektroinstalater i elektomonter mreže i postrojenja ostalo je još 15 slobodnih mesta,modni krojač ogled još 12,a vozač motornih vozila može primiti još dva učenika.

U četvorogodišnje obrazovne profile,mašinski tehničar za kompjutersko konstruisanje mogu se upisati  još 10 učenika,a za elektrotehničara procesnog upravljanja ima još šest slobodnih mesta.

 

            
Veličina slova: