Обележен 9. октобар
9. октобра 2013.
Јавни увид у нацрт другог ребаланса буџета
11. октобра 2013.
Прикажи све

Празник ученика Основне школе „9. октобар“


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Основна школа 9. октобар обележила је 50. Дан школе. Тим поводом,у присуству бројних гостију,међу којима су били и представници Општине Прокупље,ученици су приредили пригодан програм.

Директорка школе Љиљана Вековић овом приликом је поздравила присутне,рекавши да су у овој школи генерације ученика стицале знања,одрастале и сазревале,а изнад свега училе школу живота како да постану добри и поштени људи.

Из године у годину унапређујемо услове рада колико је то могуће,како бисмо и ђацима и запосленима у школи омогућили квалитетније и боље услове за учење и рад. Уз помоћ Општине Прокупље,којој се овим путем захваљујем на помоћи и подршци,решили смо и наш дугогодишњи проблем школских тоалета,али и многе друге проблеме,које без помоћи локалне заједнице не бисмо могли, истакла је Вековићева.

За све оне који нису присуствовали овој свечаности у школи,приредба у част обележавања њиховог празника биће одржана 10.10.2013. у 17 сати, у сали Биоскопа.

DSC_8481

 

Величина слова: