Завршена Зимска школа за пољопривреднике
21. децембра 2015.
Продајна изложба дечијих радова
23. децембра 2015.
Прикажи све

Председник Општине о проблемима младих


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

mladip3

У оквиру завршнице пројекта „Подршка младима“,који финансира Општина Прокупље а спроводи удружење „Инклузија данас“,председник Општине Прокупље,Мирољуб Пауновић,са сарадницима,већницама Мајом Ранђеловић и Мајом Башић,разговарао је са  групом омладине,која је учествовала у реализацији овог пројекта.

-Општина Прокупље ће и надаље,као и до сада подржати све ваше пројекте,везане за остваривање циљева којима тежите кроз ваше активности. Локална самоуправа је увек отворена за вас,ваше идеје,иницијативе,проблеме,а од вас очекујемо да будете вредни и  дате свој допринос да међу грађанима Прокупља буде што више младих стручњака,рекао је председник Пауновић,на састанку са омладином.

Састанку су,поред представника локалне самоуправе,присуствовали и представници Полицијске управе,Центра за социјални рад,удружења и организација које се баве проблемима младих.

У оквиру дискусије,млади су истакли да их највише мучи незапосленост,док су неки изразили жељу за учешће у уређењу Хисара,кеја,фасада,све у циљу да град буде лепши и чистији.

mladip1

Председник Пауновић је изразио задовољство што су млади веома заинтересовани за решавање проблема у општини и додао да ће ллокална самоуправа  у наредној години издвојити више средстава за  њихове пројекте,за спорт,културу,као и за развој инфраструктуре,како би привукла што више инвеститора и на тај начин омогућила отварање нових радних места.

Овом приликом младима се обратила и већница за образовање Маја Ранђеловић,која је истакла да је локална самоуправа ове године највише пажње посветила уређењу школа и обезбедила адекватне услове за све прокупачке ђаке.

-Општина Прокупље је подржала овај пројекат са циљем да се млади што више приближе локалној самоуправи  другим релевантним институцијама које се баве њиховим проблемима. Реализовали смо трибине,семинаре,разговарали са омладином  у  школама,месним заједницама,спортским клубовима и где год се окупља омладина,како би их упутили где могу да се обрате за решавање својих проблема,казао је координатор пројекта Ивица Крстовић. 

mladip4

Величина слова: