Брдо Хисар на платну најмлађих уметника
19. априла 2017.
Драинчеви сусрети у мају
21. априла 2017.
Прикажи све

Представа и филмови у Дому културе


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Од свог премијерног извођења,који се догодио у оквиру програма обележавања стогодишњице Топличког устанка,представа аматерског позоришта „Хранислав Драгутиновић“ „Удовичко коло“,наставља да пуни позоришне сале,где год да се игра.

Тако је било и јуче у Житорађи,где се за ову представу тражила карта више.

-Настављамо онако како смо почели. Улаз за ову представу је од њеног премијерног извођења слободан за све оне који желе да је погледају,рекла је директорка Дома културе Тијана Петровић и позвала заинтересоване да своје место за још једну репризу,20.април у 19 часова и 30 минута,резервишу карту на телефон 324-370.

Представу је режирао прокупачки глумац Срђан Живковић,а у њој се важан историјски догађај,какав је Топлички устанак,приказује на драматичан и другачији начин.

У овој установи културе најављују и три филмске премијере. Репертоар је осмишљен да задовољи различите филмске укусе,па је тако за петак 21.април заказана пројекција „Лепотица и звер“ у 20 часова,а за суботу 22. април у исто време акциони филм „Fast and furios 8“.

 

Филмски програм овог викенда обрадоваће и најмлађе Прокупане. Они ће моћи да погледају цртани филм „Штрумфови- Скривено село“ 21. и  22. априла у 16 и 18 часова. 

 

lepotica%20i%20zver

 

Величина слова: