Кошаркашки турнир пионира
10. септембра 2015.
Убедљиви Топличанин и Косовац
14. септембра 2015.
Прикажи све

Предузетници поклонили школске торбе и свеске


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Preduzetnici%201

Поводом обележавања 30 година постојања и успешног рада Основне школе Милић Ракић Мирко” у Прокупљу,председник Управног одбора Уније предузетника и занатлија Топличког управног округа Звонко Стојиљковић и сарадници донели су одлуку о додели 50 школских торби и 200 различитих свезака наугроженијим ученицима ове школе. Овој акцији придружио се власник ,,ADS Agro Sistem” Александар Милетић.

Ову донацију школи је доделила чланица Општинског већа Општине Прокупље задужена за привреду Александра Николић.

– Локална самоуправа у сарадњи са привредницима овом донацијом придружила се обележавању 30 година постојања и рада школе. Ова акција показује да привредници Прокупља и других општина Топлице настоје да помогну и ученицима основних школа. На овај начин подстиче се неговање заједништва и социјалне одговорности и врши промоција предузетништва,рекла је она током доделе помоћи.

Власник “ADS Agro Sistema’’ Александар Милетић рекао је да овом акцијом желе да помогну најугроженијим ученицима школе како би и они имали добре услове за учење. Он је позвао привреднике Прокупља да у складу са својим могућностима пруже одређене видове помоћи најугроженијим становницима Општине.

– Гест привредника Прокупља и Топлице је изузетно хуман и за сваку је похвалу. Угроженој деци сваки вид помоћи,па и додела ранчева и свезака је добродошла,рекла је директорка ОШ Милић Ракић Мирко Ивана Радоњић,која се у име колектива школе захвалила свима онима који су организовали ову хуману акцију. 

Величина слова: