Породилиште добило апарат за проверу слуха беба
14. априла 2016.
Одржана последње скупштинско заседање
18. априла 2016.
Прикажи све

Премијер Александар Вучић у Прокупљу


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

vucic3

 -Топличани су познати као храбри,хумани и људи великог срца,а Топлица је и данас,као и увек,важан стожер одбране  Србије,рекао је данас у Прокупљу премијер Србије Александар Вучић.

-Ја знам да овде људи тешко живе,да нема посла,али  учинићемо све да овај крај економски ојача и да људи овде остану да живе,јер на тај начин ће се ојачати и веома битан стратешки важан одбрамбени бедем према Косову. Само у једној албанској општини на Косову,живи више становника него у све четири општине Топличког округа,нагласио је Вучић.

Председник Владе    Србија је такође рекао да Србија полако али сигурно  почиње да враћа дугове,да уређује јавне финансије ,да је стабилна и  као таква погодна за стране инвеститоре.

 -Почели смо да заустављамо слободан пад који смо имали,уредили смо јавне финансије,више нисмо пред банкротством. Овде у Прокупљу Леони неће бити једина фабрика у којој ради велики број људи,потрудићемо се да  доведемо што више инвеститора,јер је сада прави моменат за Србију,рекао је премијер Вучић и истакао да  свако жели да инвестира у стабилну државу каква је наша,за разлику од појединих земаља у окружењу,где  су чести немири.

 Обраћајући се Топличанима,Вучић је истакао  важност јачања општина Топличког округа,како би млади остајали да живе  и раде у завичају. Премијер додаје да зна како се  ради  и како се прави озбиљна држава  која ће  им омогућити да се запосле и граде  своју будућност у својој земљи. 

Величина слова: