Опрема фудбалским клубовима
18. октобра 2016.
Срдачан разговор са премијером Србије
20. октобра 2016.
Прикажи све

Премијер најсрдачније дочекан у Прокупљу


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

vucic%201

Према оцени медија најсрдачнији дочек премијеру Србије Александру Вучићу који је посетио југ Србије и Топлички округ,приређен је у Прокупљу .

vucic2(1) vucic4

Премијер је срдачно дочекан у Обданишту "Бајка " и  пекари "Паша" али најсвечаније и најтоплије било је на отварању реновиране зграде Дома културе где га је одушевљено  дочекало мноштво грађана Прокупља .

vucic%206 vucic%207

 На платоу пред зградом у коју је ресорно министарство уложило око 60 милиона динара  Вучића је дочекао начелник Топличког управног округа,Небојша Вукадиновић,председник Општине  Прокупље Александар Симоновић,председник Скупштине Општине Прокупље  Дејан Лазић и сви чланови Општинског Већа.

vucic8 vucic9

Након свечаног пресецања  врпце на реновираној згради Дома културе  премијер Вучић је у пратњи народног посланика из  Прокупља Дарка Лакетића и руководства Општине први ушао у зграду.  Њега су  на улазу дочекали  домаћини ове установе  већница за културу Општине Прокупље  Милица Ерић и представници Дома културе .

vucic%2010  vucic%20122

Премијер је био одушевљен амбијентом свечане дворане овог здања и наступом дечијег хора Дома културе "Сањалице" којим руководи професор Сања Стојковић  и хора прокупачке Гимназије под управом професора Тање Цветановић. За ову прилику они су извели композицију "Ово је Србија".

vucic12 

У оквиру свечаног програма приређеног премијеру у част,наступили су и чланови свих пет секција Дома културе,ликовне,музичке,драмске,фолклорне и књижевне секције .

Такође је наступио и  глумац  Аметерског позоришта "Хранислав Драгутиновић",Срђан Живковић који је казивао  Здравицу отаџбини краља Милана Обреновића  као и чланови  фолклорног ансамбла  Културно уметничког друштва  „Абрашевић“.

vucic13

Овом  приликом  најмлађи чланови  свих  секција Дома културе  упутили су срдачне поздраве премијеру и уручили су му  пригодне поклоне, ликовне и друге радове које су сами израдили.

 

Величина слова: