Savetovanje za pčelare i voćare
14. marta 2017.
Prekid u vodosnabdevanju zbog zamene ventila
16. marta 2017.
Prikaži sve

Preventivni pregledi u Maloj Plani


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Ekipa Preventivnog centra Doma zdravlja Prokuplje  dežuraće sutra u Ambulanti u  Maloj Plani u periodu od  8 do 13 časova.  Meštani ovog seoskog područja moći će besplatno  da provere svoje zdravstveno stanje,što podrazumeva merenje krvnog pritiska,vrednost šećera u krvi,kao i da obave pojedine specijalističke preglede.

Kako ističe portparol Doma zdravlja Prokuplje,Marija Stošić,preventivni pregledi omogućeni su i licima koja nemaju overenu  zdravstvenu knjižicu.
– U cilju približavanja zdravstvenih usluga građanima opštine Prokuplje,organizovali smo akciju „Zdravlje na kućnom pragu“,koja je naišla na veliki odziv stanovništva,posebno na seoskom području. Preventivni pregledi omogućeni su za sve građane jer je preventiva najvažniji faktor zdravlja.  Iz tog razloga  kontrolu svog zdravlja mogu da obave i lica koja nemaju overenu zdravstvenu knjižicu,potrebno je samo da pokažu bilo koji lični dokument,kazala je Stošić.                      

 dom%20zdravlja

Veličina slova: