Neophodna bezbednost svih učesnika u saobraćaju
2. decembra 2015.
Literarni konkurs za osnovce
4. decembra 2015.
Prikaži sve

Preventivni pregledi za zaposlene


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

doktori%20opstina

Zaposleni u Opštinskoj upravi imali su priliku da provere svoje zdravstveno stanje,u okviru akcije preventivnih pregleda koju sprovodi Dom zdravlja Prokuplje.

– U cilju poboljšanja zdravlja stanovništva,kao i ranog otkrivanja bolesti i blagovremenog lečenja,već duže vreme sprovodimo akciju preventivnih pregleda na teritoriji opštine Prokuplje. Ekipa Preventivnog centra je tokom godine  obilazila seosko područje,kako bi stanovništvu iz udaljenih sela približila ovu zdravstvenu uslugu. Skoro sva sela prokupačke opštine obuhvaćena su ovom akcijom koja je nastavljena u gradu i u okviru koje će zaposleni u javnim preduzećima i ustanovama moći da provere svoje zdravstveno stanje,kazala je ispred Preventivnog centra Dušanka Zagorčić.

 

Preventivni pregledi,koji obuhvataju kontrolu krvnog pritiska,vrednosti šećera u krvi i holesterola,EKG snimanje,kao i konsultacije sa lekarom,predviđeni su za sve građane,koji će kontrolu svoga zdravlja moći da obave u prostorijama mesnih zajednica.

 
Veličina slova: