Realizovani svi planirani zadaci
18. aprila 2016.
Večeras veče narodnog stvaralaštva
20. aprila 2016.
Prikaži sve

Prijave za banje do 28.aprila


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

penzioneri%2019_4 

Republički fond za penzijsko- invalidsko osiguranje i ove godine,kao i prethodnih,omogućiće penzionerima sa najmanjim primanjima besplatan boravak u banje.

U Udruženju penzionera Prokuplja prijave za besplatan boravak u Lukovsku,Prolom,Nišku,Ribarsku,Soko,Vrnjačku i druge banje u Srbiji počele su da se podnose od 18. aprila.

Ove godine pravo na rehabilitaciju i oporavak u srpskim banjama moći će da ostvari 65 prokupačkih penzionera. Prošle godine za 65 mesta konkurisalo je 460 prokupačkih penzionera.

U prostorijama Udruženja rečeno nam je da prijavu mogu predati penzioneri čija primanja ne premašuju iznos od 23. 466 dinara.

– Februarski penzionerski ček,fotokopija lične karte i Izveštaj lekara o bolesti je neophodna dokumentacija koja treba da se preda da bi pojedinac mogao da konkuriše za odlazak u banju,rečeno nam je u Udruženju penzionera.

 

Prijeve se dostavljaju lično,najkasnije do 28.aprila u prostorijama Udruženja penzionera koje se nalaze u Ulici 21 srpske divizije broj 21.

Veličina slova: