Obeležen Svetski dan bez duvanskog dima
31. maja 2016.
Novi predsednik Opštine Prokuplje
2. juna 2016.
Prikaži sve

Prijem za članove Hora Gimnazije


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

HOR%201

Jedan od najboljih srednjoškolskih horova u Srbiji,Hor prokupačke Gimnazije,primila je većnica za obrazovanje u Opštini Prokuplje Maja Ranđelović. Povod za prijem bilo je osvojeno drugo mesto na Međunarodnom takmičenju horova „Aleksandar Morfidis Nisis“ i Republičkom takmičenju srednjoškolskih horova u Novom Sadu.

Prijemu su prisustvovali zamenik predsednika Ilija Đedović,većnica za kulturu Milica Erić i rukovodilac Odeljenja za društvene delatnosti Miladin Milosavljević.

– Ovom prilikom vam se u ime Opštine Prokuplje zahvaljujem na dugogodišnjoj saradnji,na vašim nastupima,kojima ste uveličali obeležavanje značajnih datuma u našem gradu. Nastavite da na ovaj lep način promovišete Prokuplje,kao što ste to činili deceniju unazad,rekla je većnica za obrazovanje Maja Ranđelović uručujući knjige članovima Hora,poklon Opštine Prokuplje.

HOR%202 HOR%203

Gimnazijski hor je ovom prilikom otpevao tri kompozicije „La violeta“,„Na ranilu“,„Polielej“ i „Adiemus“,a Anđela Zdravković i Maja Bulatović,kao učesnice Republičkog takmičenja su imale solo nastup. Pevale su „Rasti rasti moj zeleni bore“ i „De si bilo jare moje“.

Dirigent gimnazijskog hora Tatjana Cvetanović se zahvalila  rukovodstvu Opštine Prokuplje na prijemu i podršci.

– Drago nam je da smo danas ovde. Kad god nastupamo na takmičenjima nastojimo da predstavimo našu školu i naš grad u najboljem svetlu,sa novim i modernim repertoarom. Nastavićemo da radimo i nastupamo istom snagom,borićemo se da budemo bolji nego što smo sad,poručila je na prijemu Cvetanović.

HOR%204 HOR%205

Veličina slova: