Предлози за признања поводом славе града
30. јуна 2016.
Обележен Дан борца
4. јула 2016.
Прикажи све

Пријем за најбоље ђаке

djaci%201

 За ђаке генерације,вуковце средњих и основних школа,као и награђене на републичким  такмичењима у школској 2015/16. години,Општина Прокупље је организовала свечани пријем.

-Није лако бити најбољи. Потребно је много рада,труда и одрицања да бисте постигли овакве резултате. Општина Прокупље ће се и убудуће трудити да вам помогне у вашим напорима на путу ка освајању знања,рекао је председник Општине Прокупље Александар Симоновић,шеститајући награђенима на изузетном успеху.

 djaci3 djaci4

Он је подвукао да се Општина Прокупље поноси да има оволики број изузетних ђака,који ће и кроз даље школовоње сигурно постизати успехе и на тај нашин проносоти име Прокупља.

Општина Прокупље је  ове године  наградила књигама 11 ђака генерације средњих и основних школа,107 добитника Вукових диплома,од којих је 36 из средњих школа,затим 26 освајача прве три републичке награде и доделила 94 похвалнице за остварене резултате на различитим научним,спортским и музичким такмичењима.

 djaci2 djaci%2022

Најбоље ђаке Општине Прокупље на пријему је поздравила и већница за образовање Маја Ранђеловић,рекавши да јој је изузетно задовољство што је сваке године у друштву све већег броја одличних ђака и да ће се локална самоуправа потрудити да обезбеди што боље услове за рад и учење будућим генерацијама

Пријему је присуствовао начелник Топличког округа Небојша Вукадиновић,као и сви чланови Општинског већа,директори средњих и основних школа,установа и многобројни родитељи и родбина награђених ђака.

 Комплетну фоторепортажу са данашњег скупа можете видети на нашој фејсбук страни у току дана.    

Величина слова: