Почела Недеља Црвеног крста
8. маја 2017.
Музеји Србије у гостима
10. маја 2017.
Прикажи све

Пријем за освајача бронзе


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

kurtici%2055

Председник Општине Прокупље Александар Симоновић и чланица општинског већа Маја Ранђеловић уприличили су пријем за каратисту Милана Куртића који је на Европском првенству у каратеу које је одржан  у румунском граду Клужу у сениорској конкуренцији освојио бронзану медаљу. На првенству је учествовало 1802 такмичара и такмичарки у борбама и катама,екипно и појединачно из преко 20 земаља Европе.

Председник Симоновић честитао је Куртићу на великом успеху,пожелео му много оваквих и бољих резултата у наставку каријере и уручио му поклон кованицу симбол стогодишњице Топличког устанка као и књиге посевећење овом великом јубилеју.

Пријему су присуствовали Надица и Небојша Куртић родитељи а уједно и Миланови тренери који су умногоме заслужни за његову досадашњу блиставу каријеру.

– Ово је још један у низу инпозантних успеха које Куртић постиже на међународној сцени. Надамо се да ће ова бронза бити подстрек за још боље резултате,јер сваки успех наших спортиста је и исписивање имена наше општине у лексикон успешних спортских средина,рекла је Маја Ранђеловић.

kurtici%2056

Величина слова: