Počast prognanim i ubijenim Srbima
5. avgusta 2015.
Stadion kraj Toplice renoviran, prvi tim pojačan
7. avgusta 2015.
Prikaži sve

Prijem za zlatne sportiste


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 prsp1

Predsednik Opštine Prokuplje Miroljub Paunović sa saradnicima upriličio je prijem za osvajače zlatnih medalja iz Prokuplja na nedavno završenim međunarodnim takmičenjima. Najsjanijim medaljama okitili su se Petar Rakićević član košarkaške reprezentacije Srbije koja je na prvenstvu Evrope za mlade osvojila zlatnu medalju,Pavle Perić osvajač zlatne medalje na kadetskom prvenstvu Balkana u odbojci i Katarina Orlović koja je osvojila najsjajnije odličje na balkanskom prvenstvu u Kik-boksu.

      prsp2                    prsp3

Sportisti su najbolji ambasadori koji nas predstavljaju u svetu. Veoma je važno kada se intonira srpska himna da se za reprezentativca kaže ime njegove zemlje,kluba i grada iz kog dolazi. Opština Prokuplje je ponosana na sve uspešne sportiste koji na najbolji mogući način,osvajanjem prestižnih medalja,reprezentuju državu i Prokuplje. Opštinska  uprava stavlja poseban akcenat na ulaganje u one sportove koji,iako nisu previše medijski zastupljeni ili popularni,donose mnogo medalja i beleže sjajne rezultate. Ulaganje u kvalitet  i predan rad se uvek isplate,a ovi uspesi su svakako jako bitni,jer utiču i na jednu lepšu sliku o našem narodu,državi i gradu i na tome smo vam neizmerno zahvalni. Za vrhunske rezulatete najzaslužniji su  vaš talenat,upornost i svakodnevni  treninzi. Tu,svakako,velike zasluge pripadaju i vašim trenerima i roditeljima bez čije podrške ne biste uspeli,istakao je Miroljub Paunović predsednik Opštine Prokuplje.

 Prvakinja Balkana u Kik-boksu Katrina Orlović istakla je da joj prijem i pažnja u rodnom gradu mnogo znači i daje dodatni motiv za predstojeća takmičenja.

 – Zahvaljujem se na ovom znaku pažnje koji nam mnogo znači i koji nas obavezuje da još vrednije treniramo kako bi doneli nove medalje našoj zemlji i gradu Prokuplju,rekla je Katarina Orlović.

       prsp4                    prsp5

 
Veličina slova: