Радионице за основце
21. септембра 2017.
Недеља богата културом
25. септембра 2017.
Прикажи све

Привредници Прокупља на сајму у Нишу


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 На међународном и регионалном сајму привреде и предузетништва “EXPO Ниш 2017,који се од 21. до 23. септембра одржава у Спортском центру Чаир,међу 100 излагача са југа Србије представили су се привредници и предузетници из Прокупља. Своје производе на прокупачком штанду изложили су “BOKI FOOD SYSTEM” из Доње Топонице,Пчаларска удружења Пчелица и Јастребац,радња за кућну радиност Јока,пчалар Југослав Момчиловић и произвођач органске хране Љубинко Васиљевић из Горње Речице.

Ову јединствену привредну манифестацију у овом делу Србије посетили су заменик председника Општине Прокупље Мирољуб Пауновић и члан Општинског већа за ресор привреде и локални економски развој Маја Башић.

– Прокупачким привредницима и предузетницима локална самоуправа је бесплатно обезбедила простор за излагање својих производа,рекао је Пауновић и додао да у складу са својим могућностима и надлежностима прокупачка општина помаже развој малих и средњих предузећа.

Нишки сајам организован је са циљем да пословни људи и посетиоци виде шта привреда југа Србије може да понуди домаћем и иностраном тржишту,да помогне реализацију нових пословних идеја и поспеши развој нових инвестиција,изјавила је Маја Башић додавши да је изутетно важно што на сајму учествују привредници и предузетници наше општине.

Она је додала да је многобројним посетиоцима прокупачког штанда понуђен  велики асортиман производа.

– Нишки сајам искоришћен је за размену искустава и успостављања пословне сарадње и односа са предузетницима и привредницима из других градова,закључила је Маја Башић.     

sajam

Величина слова: