Пензионери бесплатно у бањама
21. априла 2017.
Конкурс за „Драинчеву награду поезије“
25. априла 2017.
Прикажи све

Промоција књиженог првенца Србијанке Станковић


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Књижевни првенац  Прокупчанке Србијанке Станковић,под називом „Ана је чекала“ биће представљен љубитељима писане речи у среду 26. априла у 19 часова у Клубу Дома културе.

„Ана је чекала“ је драма у драми са поднасловом-љубавна конфузија у два чина.

У њему се посматрају догађаји у временском распону од 2000. до 2010. године. Ова њена прича припада текућој стварности,у којој су у првом плану збивања,која су променила политичку слику Србије,али и њихов непосредни утицај на животе драмских јунака Ане Костић и Николе Марјановића.

„Ана је чекала“ поставља питање колико је љубав драма,а колико конфузија и да ли је могуће да љубав буде нешто друго. Драмски првенац Србијанке Станковић,награђен је 2015. године на конкурсу „Слободан Стојановић“ за најбољу необјављену драму. Конкурс је организовала Народна библиотека „Илија М. Петровић“ у Пожаревцу.

Организатор књижевне вечери,на којој ће се Прокупчани упознати са овом књигом,јесу Дом културе и Књижевно друштво „Раде Драинац“.

srbijanka%20knjiga

 

Величина слова: