Dani ruskog filma i u Prokuplju
26. septembra 2017.
Večeras premijerno „Ana je čekala“
28. septembra 2017.
Prikaži sve

Promocija zbirke poezije


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

fk

Promociji treće zbirke poezije Zorice Prentić,pod nazivom „Kako sam došla do sebe“,ljubitelji pisane reči moći će da prisustvuju večeras od 19 časova u prokupačkom Domu kulture.

Ova pesnikinja se na topličkoj književnoj sceni pojavila nedavno,ali  prema mišljenju književne kritike pretenduje da postane jedan od najplodnijih i najkvalitetnijih pesnika.

-Provokativan i hrabar naziv ove moje zbirke je moja lična karta. O očekivanjima neću da govorim,ali jedno mogu da kažem da sam živeći,putujući i radeći sve ostalo što uz to ide,došla do sebe kao pesnika. Došla sam na taj način i do novog puta i novog života,a dokle će tako da bude ne znam. Ono što trenutno radim jeste da završavam osmu po redu zbirku,koja se zove „Samorasparavanje“,rekla je pred promociju zbirke „Kako sam došla do sebe“ pesnikinja  Prentić.

Ovu zbirku poezije objavilo je Književno društvo „Rade Drainac“,a uredio pesnik Ljubiša Krasić. Organizator promocije je Dom kulture „Radivoj Uvalić Bata“,a ona će biti održana u klubu ove ustanove.

Veličina slova: