Изложба о улици „Рингаштрасе“
28. новембра 2017.
Реприза представе „Анђела“
30. новембра 2017.
Прикажи све

Публика одушевљена евергрин концертом


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

evergrin%201

Вече евергрин музике, које прокупачки Дом културе традиционално организује пуних десет година и синоћ је оправдао очекивања и позоришну салу ове установе културе испунио до последњег места.

-Једанаесто по реду вече евергрин музике почело је наступом Дечијег хора Дома културе „Сањалице“, да би се након њега смењивали солисти који су певали најпознатије евергрин песме. Очекивали смо добру посећеност и тако је и било. Ово је један од најпосећенијих програма наше куће, којим се веома поносимо, рекла је директорка Дома културе Тијана Петровић.

evergrin%2011 ev%20mp

Публика је била одушевљена наступима извођача што је показивала бројним аплаузима, којима их је награђивала.

-Овде се и запева. Овај програм толико испуни лепим расположењем све нас у публици, да нас то држи и сутрадан. Поздрављамо организаторе и поручујемо им да овакве програмске садржаје имају бар двапут годишње, на почетку и крају године, истакли су задовољни Прокупчани.

evergrin4 evergrin%206

Бројне хитове, међу којима су били и „Куће поред мора“, „Због једне дивне црне жене“, „Један човек и једна жена“, „Аве Марија“, „Лејла“ , певали су Страшимир Ђокић, Марјан Грачанин, Иван Стојановић, Ненад Величковић, Милена Костић, Дијана Бојовић, Никола Петровић, Љубомир Величковић, Теодора Станојевић, Надежда Теохаревић и Валентина Секулић.

ev3rgrin13 evergrin5DSCN3473

Међу бројном публиком, која је имала само речи хвале за организаторе и извођаче, били су већница за културу Општине Прокупље Милица Ерић и помоћник председника Општине Прокупље Љубинко Благотић.

 evergrin%20p

Величина слова: