Велика појачања пред првенство
17. септембра 2015.
Председник Србије посетио Блаце
21. септембра 2015.
Прикажи све

Радници и ученици заједно у послу


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

nebojsa%20bjelic

Током летњег распуста и првих дана нове школске године за раднике и ученике Пољопривредне школе “Радош Јовановић-Сеља” у Прокупљу није било одмора. За време врелих летњих месеци професори су са ученицима имали стручну праксу на школској економији. Осим фарбања столарије и кречења учионица и кабинета,у протекла два месеца извршена је санација крова.

– Санација крова била је неопходна због прокишњавања. На крову је стављено  500 нових црепова,2.000 метара летви и 50 греда. Плато испред улаза,површине 200 квадратних метара,је бетониран. Након чишћења и постављања бетонских стубова,пре неколико дана постављена је и жица у дужини од скоро 300 метара,рекао је директор Пољопривредне школе Небојша Бјелић и додао да неодговорно понашање појединаца,који су срушили пар стубова,нису успорили радове на уређењу школског дворишта.

Према његовим речима у протеклом периоду  реновирана је мултимедијална учионица,а обезбеђена је комплетна нова опрема за постављање новог пластеника  у којем ће ученици обављати практичну наставу.

Наредних дана у школи ће бити извршена санација мокрих чворова. Средства за ове радове,у износу од скоро 3,4 милиона динара,обезбеђена су из буџета Општине Прокупље.

plato

– Да није било свестране помоћи руководства локалне самоуправе поједини послови на згради школе не би могли ни да крену да се  раде. На овоме се неће стати јер нам је примаран задатак да ученицима и професорима створимо што боље услове за учење и рад,изјавио је директор Бјелић и додао да су велики допринос у радовима пружили сами ђаци и радници школе. 

Величина слова: