Suša smanjuje rod kukuruza
17. avgusta 2017.
Održana sednica Saveta
21. avgusta 2017.
Prikaži sve

Radovi na zgradi KOC „Toplica“


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

KOC%201

Zgrada Kulturno obrazovnog centra „Toplica“ u Prokuplju dobila je novi izgled nakon radova koji su obavljeni u okviru uređenja poslovnog prostora ove ustanove.

Prema rečima direktorke KOC „Toplica“ Ljiljane Krasić,izvršena je sanacija krova na upravnoj zgradi,zamena greda i letvi,a postavljeni su i novi oluci i celokupna limarija.

– Nakon ovih radova nismo stali sa uređenjem naše zgrade. Radovi se nastavljaju,a već tokom ovog i narednog meseca počeće rekonstrukcija fasade,farbanje stolarije i ograde,kao i krečenje unutrašnjeg dela objekta,kazala je direktorka Krasić.

kulturno%20obrazovni%20centar(1) 

Renoviranjem zgrade KOC „Toplica“ biće obezbeđeni bolji uslovi za rad ove ustanove koja je omiljeno mesto za okupljanje  mladih,talentovanih učenika,pesnika,književnika i  drugih umetnika i radnika kulture.

KOC “Toplica“ sredstva za finansiranje radova izdvaja iz sopstvenih sredstava,koja ostvaruje kroz kvalitetno pružanje svojih usluga stručnog osposobljavanja odraslih za razna zanimanja.

 

Veličina slova: