Otvoreni konkursi za aktivne mere zapošljavanja
10. februara 2017.
Vinogradari proslavili Svetog Trifuna
14. februara 2017.
Prikaži sve

Radovi teku po planu


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

poljoprivredna%20skola2_1_%20

Radovi na sanaciji i adaptaciji fiskulturne sale i rekonstrukciji krova u Poljoprivrednoj školi Radoš Jovanović-Selja,za koju je sredstva u iznosu od 9,2 miliona dinara obezbedila Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Republike Srbije,odvijaju se planiranom dinamikom,izjavio je direktor škole Nebojša Bjelić.

Prema njegovim rečima ni niske temperature nisu sprečile radnike da urade  određene poslove.

U protekle dve sedmice na zgradi škole srušeni su stari i podignuti novi dimnjaci,skinuti oluci i izvršeni pripremni radovi za rekonstrukciju krova.

U fiskulturnoj sali skinuta je stara i oštećena stolarija,urađeni radovi na unutrašnjim i spoljašnjim zidovima za novu fasadu.

poljoprivredna%20skola%202_2_

Radovi na renoviranju fasade,zameni kompletne stolarije,sanaciji svlačionica,kancelarija i sanitarnih čorova i rekonstrukciji krova na zgradi škole počeli su 30.januara i trebalo bi da se završe za 80 dana.

– Nakon završetka radova više od 400 srednjoškolaca imaće najsavremenije uslove za izvođenje nastave iz fizičke kulture,izjavio je Bjelić i dodao da će i mlađe selekcije pojedinih klubova,koje treniraju u ovoj sali,imati mnogo bolje uslove za rad.  

Radovi na Poljoprivrednoj školi su nastavak poslova na školskim objektima za koje je u protekle dve godine iz budžeta Opštine Prokuplje izdvojeno 50 miliona dinara.   

Veličina slova: