Предавање о развоју апотекарства у Топлици
17. маја 2016.
Богат културно-забавни програм
19. маја 2016.
Прикажи све

Разговор са посетиоцима


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

narodni%20muzej%20slika 

Поводом Међународног дана Музеја,у Народном музеју Топлице,вечерас од 18 часова,заинтересовани грађани ће моћи да разговарају са директором и кустосима о томе које и какве би садржаје,желели да виде у овој установи културе од националног значаја.

-Ово ће бити прилика да их саслушамо и видимо шта од тога можемо да испунимо у наредном периоду. Наши суграђани су наш најбољи жири и ми постојимо управо због њих. Све што буду предложили потрудићемо се да уважимо и уколико смо у могућности и испунимо,рекао је директор Народног музеја Топлице Дарко Жарић,позивајући посетиоце да дођу у Музеј и предложе изложбу,промоцију или филм који би радо видели,а досад нису имали прилике.

Разговор је насловљен према тематском називу овогодишње манифестације,коју организују музеји у Србији,а који гласи „Мој музеј мој град“. Циљ је остваривање још боље сарадње са посетиоцима.

 

По завршетку овог догађаја на истом месту од 20 часова,наставник Горица Динић у сарадњи са музејом „Никола Тесла“ из Београда,одржаће јавни час под називом „Вече са Николом Теслом“,поводом обележавања 160 година од његовог рођења.   

Величина слова: