Решен проблем паса луталица
16. септембра 2014.
3Д филмске пројекције у Прокупљу
18. септембра 2014.
Прикажи све

Реализован још један пројекат


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

P1000848

Удружење оболелих од мишићних и неуромишићних болести из Прокупља реализовало је пројекат под називом „Време је за слободно време и рекреацију“. Седмодневни боравак малишана из прокупачког Дневног боравка „Сунце“ и лесковачког „Дуга“ финансирала је Европска унија у износу од 2.400 евра.

– Пројекат „Време је за слободно време и рекреацију“ реализован је у Одмаралишту на Белом Камену у времену од 9. до 16. септембра. Овим пројектом омогућили смо да 25 малишана из Прокупља и Лесковца по први пут буду одвојени од својих родитеља и кућа неколико дана. Ова деца су од родитеља до сада била одвојена  током дана по неколико сати. Сада је то било сасвим другачије,рекао је координатор овог пројекта Драган Петровић и истакао да су бригу о деци током седмодневног боравка на Белом Камену водили стручни људи из различитих области.

Боравак деце сваког дана био је осмишљен,рекао је он и додао да су активности биле прилагођене потребама и способностима малишана,који су учествовали у програму.

– Боравак у природи,организовање спортских игара и многе културно-забавне активности одржавале су се свакодневно. Учешћем у овим активностима деца су показала сву своју креативност,жељу и мотив да покажу да могу и знају да буду активни,рекао је Петровић и нагласио да је овај пројекат реализован уз свестрану помоћ руководства и дела запослених из Туристичко спортског центра Прокупља.

Петровић је рекао да у најскорије време очекује да овај пројекат буде презентован и у Бриселу. 

 

P1000663 P1000708

Величина слова: