Toplotni udar opasan po život
10. avgusta 2017.
Iskustvo i dobra energija
14. avgusta 2017.
Prikaži sve

„Sanjalice“ na Džez festivalu

sanjalice%201 

Svoj talenat i pevačko umeće članovi Dečijeg hora prokupačkog Doma kulture „Sanjalice“,pokazaće na „Jazz for kids Nisville Festival“,koji se održava u okviru „Nisville festivala“. Njegov cilj je promocija džeza,ali i formiranje navike kod mladih da slušaju kvalitetnu muziku.

 „Sanjalice“ će nastupiti u nedelju 13. avgusta od 19 časova na platou iznad Letnje pozornice niške Tvrđave. Predstaviće se sa već prepoznatljivim  delom svog repertoara,ali će izvesti i džez verziju izvornih pesama „Gora ječi“,„Jare moje“,kao i kompoziciju Luisa Amstronga „What a wonderful world“ i  „Sin,sing,sing“ koju izvodi Anders Sisters.

Dirigent ovog veoma mladog,ali i veoma uspešnog i već nadaleko poznatog prokupačkog dečijeg hora Sanja Stojković poziva Prokupčane,da dođu na nastup svojih talentovanih sugrađana i podrškom im pomognu da,kao i mnogo puta do sada  i ovaj put zablistaju.

-Ulaz je besplatan,a mi pozivamo sve koji vole da slušaju ovu vrstu muzike dođu na naš nastup i zajedno sa nama uživaju. Već sada se radujemo što ćemo biti deo ove velike manifestacije i vredno radimo na pripremi za nastup,istakla je Stojković.

Veličina slova: