Sanacija rupa na gradskim ulicama
26. avgusta 2014.
Stihovi za Drainca
28. avgusta 2014.
Prikaži sve

Škola fudbala u Prokuplju


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

             

           offs%201               offs%202

         Na stadionu kraj Toplice počela je sa radom Otvorena zabavna škola fudbala,ove godine pod nazivom Prokuplje – Brus 2014. Ovo je deseti put da se u našem gradu organizuje ovakva manifestacija koja je pod pokroviteljstvom UEFE,u čiju je organizaciju uključen Fudbalski savez Srbije i koja se organizuje uz finansijsku podršku Opštine Prokuplje. Škola ima za cilj da zbliži svu decu,bez ubzira na njihove fizičke mogućnosti ili socijalne,verske i nacionalne različitosti. Ovogodišnju školu fudbala u ime lokalne samouprave otvorio je zamenik predsednika Opštine Ilija Đedović,koji je tom prilikom poručio da će Opštini Prokuplje deca,školarci i mladi i njihov normalan razvoj i zdrav život uvek biti prioritet.

              – Zabavna škola fudbala održava se u 20 zemalja širom sveta,a do sada je pohađalo više od milion mališana. U školi kroz smeh i zabavu oni treba da nauče osnovna pravila zdravog načina života. Veliki broj dece posle ove škole nastavlja da igra fudbal,košarku i odbojku i biće nam drago da se u školu uključi što više dece iz naše opštine,rekao je Ilija Đedović,zamenik predsednika Opštine Prokuplje.

          offs%203                 offs%204

 

  

Veličina slova: