„Село слави шљиву“ познато и ван Србије
11. септембра 2017.
Квалитет на првом месту
13. септембра 2017.
Прикажи све

Школа глуме у Дому културе

skola%20glume%201

Трећу годину заредом,са почетком школске године у прокупачком Дому културе почиње  да ради школа глуме. Она је отворена за све ученике основних школа,који воле сцену и сценски наступ,а уз то су талентовани за ову врсту уметности.

Као и до сада,са младим глумцима радиће професионална глумица Тијана Петровић,а круна заједничког рада и овај пут биће представљена  годишњим испитом,који ће се састојати од представе.
Школа глуме Дома културе настала је на традицији Аматерског позоришта „Хранислав Драгутиновић“ са циљем културно-уметничког образовања,јачања потенцијала и развоја личности деце и младих. Кроз упознавање и практиковање техника глумачког заната у овој школи ће полазници радити на развоју многих стваралачких способности,које ће им омогућити да претходно стечена знања,употребе на нов и оригиналан начин.
Програм школе глуме при Дому културе заснован је на принципима рада Академије уметности и прилагођен је деци основношколског узраста. Посебно важно,како наводе у Дому културе,јесте практична примена наученог,која се остварује у виду јавних наступа.
Сви који воле сцену још увек могу да се упишу у ову школу глуме чији часови ће бити организовани у Дому културе. Телефон на који се можете ближе информисати је 027 324/370 и 027/321/086 од 7 часова и 30 минута до 20 часова,као и лично у просторијама ове установе културе у Прокупљу. 
skola%20glume%202
 
Величина слова: