Вече топличке поезије
31. августа 2016.
Марија Тимотијевић очарала Прокупчане
2. септембра 2016.
Прикажи све

Школа рукомета


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

rukomet%20111(1)

Рукометни клуб Топличанин у сарадњи са Женским рукометним клубом организовао је школу рукомета на Белом камену. Под диригенском палицом тренера Младен Ценића и Милан Страхинића око 20 чланова ова два клуба  провело је 5 дана у школи рукомета.

-Акценат рада био је на техници. Поента читаве акције је да у заједничком раду и дружењу деца заволе рукомет. На Белом камену имали смо фантастичне услове које је обезбедила ТСО Прокупље и практиковаћемо и даље овакав начин окупљања екипа на истој локацији. Овим младим надама прокупачког рукомета сада следи такмичење у регионалним лигама где ће још више напредовати,рекао је спортски директор РК Топличанин Љубиша Милосављевић.

Први тим РК Топличанин спрема се за почетак првенства у Супер Б лиги са битно промењеним саставом у односу на прошлу сезону и са много проблема.

-Спремамо се за нову сезону у изузетно високом рангу такмичења са екипом где ће ослонац бити домаћи играчи са само пар искуснијих рукометаша. Проблеми са којима се сусрећемо у овом периду су изузетно велики а све по основу дуговања из предходног периода а све то чак може и да угрози постојање клуба. Планирамо одржавање скупштини где ће се изабрати нови Управни одбор који би требао да се ухвати у коштац са проблемима да се неби угрозио клуб који постоји већ 60 година,истакао је Милосављевић.

Рукометни клуб Топличанин учествоваће на традиционалном рукометном турниру у Блацу где ће се видети тренутне могућности екипе.

Величина слова: