Свечани пријем за најбоље студенте
11. фебруара 2016.
Нови тоалети у најмлађој Основној школи „Мирко“
19. фебруара 2016.
Прикажи све

Школа „Татко“ добила нове учионице


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

ucionica%20tatko11

Почетком другог полугодишта у Основној школи „Никодије Стојановић Татко“ нормализован је рад по сменама,јер су радови на левом крилу старе школске зграде завршени.

– То значи да се враћамо на редован рад по сменама,тако да ће ученици млађих разреда ићи ујутру од 7 часова и 30 минута,а старији поподне од 12 часова и 30 минута,рекла је директорка ове школе Љиљана Суботић и објаснила да ће завршетком радова школа добити три потпуно нове учионице.

ucionica%20tatko1

Према њеним речима,свега овога не би било без подршке Општине Прокупље,захваљујући којој школска година и за ђаке ове школе почиње на време. Овом приликом Суботићева се захвалила и донаторима Милану Младеновићу и некадашњем ученику школе Петру Живковићу,који су за ове учионице обезбедили нову ПВЦ столарију.

У главној школској згради опремљене су још две учионице,а са завршетком радова и наставници су добили зборницу,у којој се у претходном периоду одвијала настава.

Величина слова: