Отворена бесплатна интернет зона
16. јула 2017.
Почео турнир у малом фудбалу
18. јула 2017.
Прикажи све

Слободна 72 места


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

visoka%20poljoprivredna

У првом уписном року  на Високој пољопривредно-прехрамбеној школи струковних студија у Прокупљу (ВППШ) од планираних 198 уписало се 126 свршених средњошколаца.  

Директор ове једине прокупачке државне високошколске установе проф. др Давид Давидовић изјавио је да су за школску 2016/2017.годину остала слободна 72 места.

-У другом уписном року моћи ће да се упише 60 студената који се финансирају из буџета и 12 самофинансирајућих. Од шест студијских програма сва места у првом року попуњена су за програм заштите биље,изјавио је директор додавши да је на овом смеру уписано укупно 40 свршених средњошколаца.

Према његовим речима на смеру воћарство и виноградарство слободно је седам места,ратарство и повртарство девет,сточарство пет,струковна ветерина 17,а прехрамбена технологија 34 места.

– Други уписни рок трајаће од 1. до 20. септембра,рекао је Давидовић нагласивши да све информације о упису кандидати могу добити у студенској служби школе.

  

Величина слова: