Veče starogradskih pesama
23. juna 2015.
Prvo mesto na takmičenju iz prve pomoći
25. juna 2015.
Prikaži sve

Slobodna zona za ljubitelje filma


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Prokupačka publika sinoć je imala priliku da u bioskopu Toplica uživa u dokumentarnom filmu „So zemlje“ reditelja Vima Vendersa,dobitnika najvećih filmskih priznanja na međunarodnim festivalima u Kanu,Berlinu i Sidneju.
U okviru Filmskog festivala „Slobodna zona“,na repertoaru bioskopa Toplice  do 26. juna biće prikazani dokumentarni filmovi „Dolazimo kao prijatelji“ i „20.000 dana na Zemlji“,kao i igrani fim „O konjima i ljudima“ koji je planiran za kraj nedelje.

– U saradnji sa Domom kulture u bioskopu drugi put organizujemo turneju „Slobodna zona“. Prikazom ovih filmova,publici u Prokuplju pružamo priliku da vide najnovija dugometražna filmska ostvarenja,koja su osvajala nagrade i učestvovala na najprestižnijim svetskim festivalima. U poslednjih nekoliko godina učinili smo dosta toga kako bi se čulo za naš grad,ali i da ljudima koji u njemu žive omogućimo da vide ono što je u svetu najpopularnije i to potpuno besplatno. U prilog tome ide i ovaj festival koji je svoju turneju organizovao u Prokuplju,izjavio je direktor filmskog festivala Žikica Jovanović.  

nagrada%20za%20Aladina

Veličina slova: