Градоначелник Епона честитао славу Прокупчанима
22. јула 2015.
Кукуруз одолева високим температурама
24. јула 2015.
Прикажи све

Слободно 140 места


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

sasa%20petrovic 

Од планираних 308 студената,у првом уписном року на Високој пољопривредно-прехрамбеној школи струковних студија у Прокупљу уписано је 168 свршених средњошколаца. У јунском уписном року уписано је 149 студената који ће се финансирати из буџета и 19 самофинансирајућих студената.

– Највеће интересовање кандидата за студирање свршени средњошколци показали су за основне студије Заштита биља. Сва места,а реч је о 40 места,у првом уписном року су попуњена,рекао је директор ВППШ др Саша Петровић.

По његовим речима,на основним студијама Прехрамбена технологија остало је 34 слободна места,Воћарство и виноградарство осам,Ратарство и повртарство 10,Сточарство 23,а на струковној Ветерини 14 места.

У истуреном одељењу у Рековцу,на смеру Воћарство и виноградарство,у другом септембарском року моћи ће се уписати 51 студент.             

Директор Петровић је истакао да је пре неколико дана почела замена кровне конструкције и црепа на згради школе. Вредност ових радова износи три милиона динара,од којих је 2,5 милиона обезбедило Министарство просвете,а 500 хиљада динара школа.  

DSCN6230

Величина слова: