Књиге на поклон Библиотеци
5. маја 2017.
Обележен Дан победе над фашизмом
9. маја 2017.
Прикажи све

Спорстки савез Србије у посети Прокупљу


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

sostar1

Представници Спортског савеза Србије, председник Александар Шоштар,професор Ненад Ђурђевић и Немања Светличић посетили су Прокупље и  разговарали са председником Општине Прокупље Александром Симоновићем,члановима Општинског већа и представницима Спортског савеза Општине Прокупље.

Александар Симоновић председник Општине Прокупље захвалио се Спортском савезу Србије што је посетио Прокупље истакавши да општина и Спортски савез треба заједнички да обезбеде што боље услове будућим спортистима,како би било што више шампиона из овог дела Србије и како би Прокупље остало на  мапи успешних спортских средина.

sostar2 sostar3

– Спорт је веома важан за нас и ми имамо јасну визију шта желимо,јер се управо кроз спортске колективе развијају млади нараштаји,који се на тренинзима и такмичењима уче да побеђују и губе и да се носе са тим у духу фер плеја. Кроз спорт они се самопотврђују,јачају одговорност и дисциплину ,што доприноси да постану  бољи људи,  рекао је Александар Симоновић председник Општине Прокупље.

Председник Спортског савеза Србије Александар Шоштар захвалио се на пријему уз жељу да се успешна сарадња на обострано задовољство настави.

– Ми као невладин сектор неможемо да функционишемо без државе. Мислим да смо данас у Прокупљу као и увек до сада имали леп пријем и што је важније конструктивни састанак. Овде смо видели да је комуникација између локалне самоуправе и територијалног спортског савеза одлична што је један од предуслова за развој спорта. Успели смо неке мале недоумице да отклонимо како би се Закон о спорту спроводио у пракси. Овде не постоји никакав проблем код спровођења закона о спорту и то је добро а ми ће мо се потрудити да у наредном периоду заједнички одрадимо неке акције,рекао је Александар Шоштар председник Спортског савеза Србије. 

sostar4

 

Величина слова: