Програм прославе градске славе Свети Прокопије
10. јула 2013.
Отворена Пошта у Гарићу
16. јула 2013.
Прикажи све

Спортисти додали свету мало боје


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Служба за спорт Општине Прокупље у сарадњи са спортским клубовима наставила је започето учешће у Културном лету „Додај свету мало боје“. Овога пута на централном градском тргу представили су се чланови мушког и женског Одбојкашког клуба „Топличанин“,који су у мешовитим тимовима играли одбојку,а каратисти Карате клуба „Прокупље“ окупљеним грађанима показали су своје умеће и све оно што су научили бавећи се каратеом.

trg%20sp%201

– Иако нас време није послужило,задовољан сам учешћем спортиста и захвалио бих се Одбојкашком клубу „Топличанин“ и Карате клубу „Прокупље“ што су узели учешће у овогодишњем Културном лету. Сада нас очекују завршне припреме за спортски део прославе градске славе где могу да најавим турнир месних заједница у малом фудбалу на терену школе „Ћићко“,на градском базену такмичење у пливању и одбојци на песку,сусрет фудбалских ветерана „Топличанина“ и „Винче“  као и шаховски турнир Удружења слепих и слабовидих,рекао је Милорад Жугић, шеф Службе за спорт Општине Прокупље.

trg%20sp%202

 

Величина слова: