Филип Костески као поздрав граду
9. марта 2015.
Предавачи из Грчке у Прокупљу
11. марта 2015.
Прикажи све

Спортска опрема за школе


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

        oprema%201                    oprema%202

Општина Прокупље преко Службе за спорт поделила је данас спортску опрему прокупачким Основним школама. Циљ ове акције је да се стање спортске опреме по школама у Прокупљу знатно поправи и олакша рад професорима физичког васпитања и ђацима.

– Жеља нам је била да дамо подстрек деци у основним школама да се баве спортом,да на спортским борилиштима широм земље побеђују и представљају свој град у најлепшем светлу. Оно што нам је врло важно је да се што више деце укључи у спорт јер нису само клубови спорт већ су то пре свега школски спорт и деца. Трудићемо се да сву опрему и реквизите који су неопходни школама обезбедимо у наредном периоду,рекао је Дејан Лазић члан Општинског већа задужен за спорт додавши да је из буџета ове године планирано два милиона динара за школски спорт.

Општина је овом приликом уручила по 84 мајице за сваку од четири школа и по две тренерке за наставнике физичког васпитања.

– Наша стратегија је да што више форсирамо школски спорт. Прошле године формирали смо школске лиге у четири спорта што се показало сјајно и планирамо да то и ове године наставимо. Обићи ћемо у наредном периоду све школе,упознати се са њиховим проблемима и покушати да их решимо а све за добробит деце и спорта,рекао је Милорад Жугић шеф Службе за спорт Општине Прокупље.

        oprema%204                    oprema%206
Величина слова: