Polet među čitaocima
2. decembra 2014.
Značajne ličnosti Toplice
4. decembra 2014.
Prikaži sve

Sportsko igralište u Donjoj Trnavi


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

DSC_0507 DSC_5978

Stručna služba mesnih zajednica nastavlja izgradnju sportskih igrališta u selima prokupačke opštine sredstvima koje je ova služba obezbedila uz pomoć donatora. Pored već izgrađenih igrališta u Bajčincu,Reljincu i prigradskom naselju,u toku je izgradnja sportskog igrališta u Donjoj Trnavi,na mestu koje je    donedavno bilo smetlište.

– Očistili smo taj zapušteni prostor,obeležili teren i uskoro će na njemu biti izgrađeno sportsko igralište dimenzije 20 sa 40 metara,što će doprineti da meštani ovog sela,prvenstveno deca i omladina,imaju bolje uslove za sportske aktivnosti,rekao je direktor Stručne službe mesnih zajednica Ivica Krstović.

Prema njegovim rečima,ovo je četvrto sportsko igralište izgrađeno  u  prethodnih mesec i po dana,sredstvima iz donacija. Takođe je u toku prikupljanje materijala za izradu plana i programa rada ove službe za narednu godinu. Krstović kaže da će on biti izrađen u skladu sa potrebama i realnim mogućnostima,ali da će se sredstva usmeravati na prioritetne probleme.

– Opština Prokuplje ima 92 mesne zajednice u kojima postoje razni problemi. Trenutno prikupljamo informacije o stanju u svakoj ponaosob,o problemima stanovništva,infrastrukturi i,u skladu sa postojećim stanjem,radićemo i plan rada za narednu godinu,istakao je Krstović. Jedan od navedenih problema je i vodosnabdevanje u Gornjem Kordincu,koji će uskoro biti rešen,jer su u toku radovi na iskopu bunara,što će proširiti kapacitet vodovodne mreže u ovom selu.   

Veličina slova: