Топлица и Србија у част Топличког устанка
30. новембра 2016.
„Оријентални Мефисто“ Снежане Милојевић
2. децембра 2016.
Прикажи све

Спремно чекају зиму


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 hameum_zgrada_1-1-3%20(1)

Јавно комунално предузеће „Хаммеум“ ће спремно дочекати предстојеће зимске услове,најављују из овог предузећа.

-На залихама имамо 15 тона ризле,12 тона индустријске соли и 5 тона калцијум хлорида,који је коришћен предходне године и испоставило се да одлично реагује на ниске температурне услове. Ова количина агрегата за зимско одржавање путева је довољна за два месеца коришћења,међутим,то је условљено и количином падавина,истиче Предраг Јовићевић,директор ЈКП „Хаммеум“ Прокупље.

Кад је механизација у питању,приправне су одговарајуће машине са раоницима,одривним даскама и посипачима соли,као и комбиноване машине које својим утоварним кашикама такође могу користити у одржавању путева у општини и приградским насељима. У току је поступак набавке нових посипача соли и раоника – одривних дасака за комбиноване машине,којима ће се обезбеђивати проходност путева у удаљеним сеоским подручјима,за која су до сада били ангажовани извођачи радова.    

 

 

Величина слова: