Премијер најсрдачније дочекан у Прокупљу
19. октобра 2016.
Сарадња градских и сеоских школа
21. октобра 2016.
Прикажи све

Срдачан разговор са премијером Србије

 На разговор са премијером Србије Александром Вучићем у Нишу пријавило се 1.200 грађана. Због великих обавеза премијер није могао да разговара са свим пријављеним грађанима. Међу онима са којима је разговарао били су председник и технички секретар Друштва за церебралну и дечију парализу Прокупље Милутин Стојановић и Марија Стојановић.

– Трема коју смо имали пре разговора одмах је настала након пријема и поздрава са премијером Србије Александром Вучићем у Нишу. Пријатно нас је изненадила чињеница да је он  знао чиме се бави и шта је радило наше удружење у протекле две године,рекао је Стојановић и нагласио да  је разговор са премијером био изузетно срдачан и користан.

Према његовим речима изналажење адекватног простора и запошљавање стручног лица знатно би се побољшао и проширио рад са особама са инвалидитетом.

– Премијер Александар Вучић подржао је планове рада удружења за наредни период и предложио да у реализацији планираних задатака тражимо помоћ надлежних институција и органа,рекао је Стојановић.  

DSCN0052

Величина слова: